ΚΑΨΑΛΙ

ΤΑ ΚΥΘΗΡΑ

Τα Κύθηρα, βρισκόμενα στο σταυροδρόμι των θαλάσσιων οδών που οδηγούν από και προς την Ανατολική Μεσόγειο, δεν χαρακτηρίζονται από έντονη τουριστική ανάπτυξη και ως εκ τούτου έχουν διατηρήσει το μοναδικό και γραφικό χαρακτήρα τους. Είναι ένας ιδανικός προορισμός για εκείνους που είναι φυσιολάτρεις, που θέλουν να αισθάνονται την πνευματική γαλήνη και να ανακαλύψουν έναν αγνό κρυφό παράδεισο.

 

Οι καθαρές παραλίες, το μπλε χρώμα της απέραντης θάλασσας στο σημείο συνάντησης των τριών θαλασσών, Ιόνιο, Αιγαίο και Κρητικό, τα σπήλαια, οι πηγές, οι όμορφες διαδρομές με τα πόδια μέσα από πλούσια βλάστηση, η μεγάλη ποικιλία από βότανα και αγριολούλουδα, όπου την άνοιξη το νησί γεμίζει με υπέροχες μυρωδιές και χρώματα δελεάζουν κάθε χρόνο όλο και μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών, όχι μόνο το καλοκαίρι αλλά και το φθινόπωρο και την άνοιξη.

ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΛΑΔΙ

 

Το ήπιο κλίμα και το ποικιλόμορφο τοπίο που συνδυάζει την ομορφιά της θάλασσας και σημαντικά πολιτιστικά αξιοθέατα όπως κάστρα, μοναστήρια, αρχαία ερείπια, φυσικές ομορφιές και πανέμορφα χωριά, αποτυπώνουν το σημερινό χαρακτήρα των Κυθήρων.

ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΝΕΡΑΙΔΑ

 

Τα Κύθηρα σας προσφέρουν μια συναρπαστική εμπειρία μέσα από ένα δίκτυο όμορφων διαδρομών με διάφορους βαθμούς δυσκολίας για αρχάριους έως έμπειρους πεζοπόρους / ποδηλάτες.

 

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει, σας προσφέρουμε αυτό το είδος των υπηρεσιών και είμαστε στην ευχάριστη θέση να συζητήσουμε και να οργανώσουμε μαζί σας λεπτομερώς μια τέτοια δραστηριότητα που θα σας μείνει αξέχαστη.

ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Θα χαρούμε να επισκεφθείτε το ξενοδοχείο μας, για να εξερευνήσετε τη φύση του νησιού μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

info@portodelfino.gr

+30 2736 031940

© 2019 Porto Delfino. All Rights Reserved.  Web Design by Ploutarchos Chiou